Social media & Adverteren

Social media is een belangrijke instrument tijdens de hele dag. We helpen je graag met het beheren van uw sociale media kanalen.

Het opbouwen van een succesvolle social media-strategie is de sleutel tot de groei van uw bedrijf. Bij ons krijgt u de benodigde kennis en ervaring, wat vooral belangrijk is voor bedrijven en organisaties die hun online aanwezigheid willen verbeteren. Op deze manier kunt u nieuwe potentiële klanten aantrekken door uw merk te laten zien op social media platforms.

Wat kunt u verwachten?

Wanneer u uw social media uitbesteedt, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de inhoud. Bij Digital Infinity regelen wij dit voor u. We bedenken een passende strategie en beheren alle aspecten van uw social media kanalen als Facebook, Instagram en Linkedin. En dat is nog niet alles: Digital Infinity adviseert ook over het ontwikkelen en optimaliseren van advertenties via bijvoorbeeld Facebook.

Social Advertisement

Adverteren op social kanalen zoals Instagram, Facebook of Linkedin kan veel voordelen met zich meebrengen: Specifiek targetten en direct zicht op prestaties. Natuurlijk is het als ondernemer lastig om op de hoogte blijven van alle trends, ontwikkelingen en kansen rondom Social Media. Hierom is het uitbesteden van advertisement campagnes het meest logische manier.

Met advertisement campagnes kunt u specifiek targetten. Daarbij kunnen verschillende soorten campagnes opgezet worden voor specifieke doelgroepen. Zo halen we meeste uit elke euro.

Voordelen van social media advertisement?

Social media Digital Infinity
Bij Digital Infinity passen we het See-Think-Do-Care-model toe om de strategie beter te definiëren voor alle marketing campagnes. Social media kan binnen verschillende fases van het model toegepast worden. Samen maken we een effectief plan, want als geen ander kent u uw onderneming het best.
See-Think-Do-Care-model

Waarom Digital Infinity?

Strategisch meedenken 
Voordat we starten met een advertisement campagne, wordt er strategisch meegedacht. Natuurlijk, passen we de See-Think-Do-Care-model toe. Zo hebben zicht op de fases van de customer journey van uw onderneming. 

Persoonlijk aanpak
Persoonlijk contact staat voorop. Zo zijn de lijnen kort en kan er vlot geschakeld worden. 

Data gedreven

Hoe doen we dat?

Advertisement campagnes worden getest, gemonitord en geëvalueerd, dankzij data. Daarbij kijken we niet alleen naar de cijfers van de campagnes, maar ook wat er verder gebeurd. Wat doet deze groep website bezoekers na het klikken en openen van de link?

 

Het juiste socialmediakanaal

Adverteren op sociale media is de beste manier om uw publiek te bereiken, zonder al te veel geld uit te geven. Digital Infinity biedt advertentiecampagnes aan op verschillende manieren, zoals Facebook, Instagram en Linkedin. Wij onderzoeken en analyseren samen wat het beste past!

Voorbeelden van doelen

Moeite met content voor social media?

Bij social advertisement campagnes is content een belangrijk onderdeel. Is uw content interessant genoeg op de feed van uw potentiële klant? 

Bij Digital Infinity kijken we ook naar benodigde content voor social campagnes. Ook hiermee kunnen ondernemers ontzorgt worden.