Branding & logo

Bij Digital Infinity begrijpen we hoe belangrijk het is om een sterke merkidentiteit te creëren die resoneert met uw doelgroep en u onderscheidt van de concurrentie. Daarom bieden we uitgebreide merkservices, waaronder logo-ontwerp, branding en visuele identiteit.

Door een sterke en samenhangende merkidentiteit te creëren, kunnen onze klanten merkherkenning opbouwen, klantloyaliteit vergroten en opvallen in een drukke markt.

Het proces

Ons logo-ontwerpproces omvat een onderzoek en samenwerking om ervoor te zorgen dat het eindproduct de persoonlijkheid, waarden en missie van het merk nauwkeurig weergeeft.
Branding proces

We werken nauw samen met onze klanten om hun zakelijke doelen, waarden en unieke verkoopvoorstellen te begrijpen. Vervolgens gebruiken we deze informatie om een merk te creëren die aansluit bij hun algemene marketingdoelstellingen.

Als eerst enkele concept moodboards van de branding. In het moodboard vind je de typografie, kleurenpaletten, afbeeldingen en de uitstraling van het merk. Dit wordt gedaan op basis van verschillende input EN marketing- en merkstrategieën. Het doel is namelijk dat het merkidentiteit de juiste boodschap uitstraalt bij de juiste doelgroep.

Na het feedbackproces en er een definitief ontwerp is geselecteerd, voorzien we onze klanten van alle benodigde bestanden en richtlijnen om consistentie in alle marketingkanalen te garanderen.