Marketing Analytics

Bij Digital Infinity begrijpen we hoe belangrijk het is om de effectiviteit van marketingcampagnes te meten en datagedreven beslissingen te nemen om marketingstrategieën te optimaliseren. Daarom bieden we uitgebreide marketinganalyse- en rapportageservices om onze klanten te helpen hun marketingprestaties bij te houden en hun zakelijke doelen te bereiken.

Om data te verzamelen en inzichtelijk te maken we gebruik van verschillende tools. We verzamelen en analyseren gegevens uit verschillende bronnen, waaronder website-analyse, inzichten in sociale media, statistieken voor e-mailmarketing en meer. We gebruiken deze gegevens om gedetailleerde rapporten te maken die waardevolle inzichten bieden in de marketingprestaties van onze klant.

We werken nauw samen met onze klanten om hun marketingdoelen en doelstellingen te begrijpen, en we gebruiken deze informatie om aangepaste rapporten te maken die aansluiten bij hun zakelijke behoeften. Onze rapporten zijn gemakkelijk te begrijpen en bieden bruikbare aanbevelingen voor het optimaliseren van marketingstrategieën en het verbeteren van de prestaties.

 

Voordelen van marketing analytics

Rapportages

Onze marketinganalyse- en rapportagediensten vormen een essentieel onderdeel van een uitgebreide marketingstrategie en we streven ernaar uitzonderlijke resultaten te leveren die de groei en het succes van het bedrijf stimuleren. Wij zijn van mening dat onze klanten, door gegevens te gebruiken om marketingbeslissingen te onderbouwen, weloverwogen beslissingen kunnen nemen die leiden tot effectievere marketingcampagnes en een hogere ROI. Onze marketinganalyse- en rapportagediensten vormen een essentieel onderdeel van een uitgebreide marketingstrategie en we streven ernaar uitzonderlijke resultaten te leveren die de groei en het succes van het bedrijf stimuleren. Wij zijn van mening dat onze klanten, door gegevens te gebruiken om marketingbeslissingen te onderbouwen, weloverwogen beslissingen kunnen nemen die leiden tot effectievere marketingcampagnes en een hogere ROI.
Marketing Analytics

Advies

Naast rapportage bieden we ook doorlopende ondersteuning en advies om onze klanten te helpen weloverwogen beslissingen te nemen en hun marketingdoelstellingen te bereiken. We bieden advies over best practices en trends in de branche om onze klanten te helpen de concurrentie voor te blijven.

Waarom is marketing analytics zo belangrijk?

Er gebeurt veel in de wereld van online marketing. We willen graag van alles proberen en weten vaak niet wat het oplevert. Dankzij marketing analytics worden alle marketing activiteiten inzichtelijk gemaakt. Als ondernemer heb je direct overzicht van de resultaten en weet je wat je uit elke euro hebt gehaald. Jij hebt dus meer tijd te besteden aan je eigen expertise, zonder zorgen te maken dat je de draad bent kwijt geraakt.

Waarom Digital Infinity

Bij Digital infinity bereiken we relevante klanten en wordt er effectief gebruik gemaakt van het Google Budget. Doelstellingen van onze klanten vormen het basis voor de strategie bij het opzetten van de campagnes. Om strategie beter te definiëren maken we gebruik van het See-Think-Do-Care-model. Om dit model praktisch toe te passen, wordt data vertaald naar bruikbaar informatie. De Customer Journey visualiseert het pad wat een (internet)gebruiker volgt, van de bewustwordingsfase tot aankoopfase. Met de breedte aan specialisme bij Digital Infinity kan de volledige breedte van de customer journey gebruikt worden.

Wat kun je verwachten

van Digital Infinity